Search found 60 matches

by m-a-r-k
28.04.2019, 16:03
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Re: Menu icons disappeared

Confirm now fixed in 797
Thank you
by m-a-r-k
19.03.2019, 19:09
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Re: Menu icons disappeared

Thank you so much Marek
by m-a-r-k
18.03.2019, 19:20
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Re: 793, 794, 795: Menu icons disappeared

Still present in 795
by m-a-r-k
03.03.2019, 14:24
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Re: Menu icons disappeared

Nailed it down to this line in my ini file

ShowMainToolbarAsOneToolbar=0
under [fcActionToolbars]

Take it out and menu icons reappear!

Going to 'Tools' menu, 'Define Action Toolbars...' 'General options' tab, click on 'Show menu as toolbar' removes menu icons instantly.
by m-a-r-k
02.03.2019, 18:30
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Re: Menu icons disappeared

Flat icons is for toolbars, no setting for Main Menu as far as I can see. Restored 6 generations of backups to no effect. started FC with parameters: /N /NewIni=%FcAppDataPath%\Settings\FreeCommanderTest.ini /NoPlugins /Lng=English and icons returned. Removed other settings file, no change. So somet...
by m-a-r-k
02.03.2019, 12:35
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Re: Menu icons disappeared

Yes, obviously that was first port of call and toggling had no effect.
Icons disappeared with v793
ini file shows ShowGlyphsInMenu=1
Same for Windows 7 laptop and Windows 10 PC, icons disappeared at same time after update to 793.
by m-a-r-k
01.03.2019, 17:38
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 3033

Menu icons disappeared

793 and 794
On Windows 7 and Windows 10, using 64-donor-portable versions, I've lost all menu icons.
by m-a-r-k
03.01.2019, 19:29
Forum: Bug reports
Topic: "Rename with slow double click" needs 4 clicks (!)
Replies: 9
Views: 3281

Re: "Rename with slow double click" needs 4 clicks (!)

I've had this problem for many years on Windows XP, 7 and 10.
Sometimes after many clicks I find it easier to move the mouse cursor away from FC, click somewhere else, and then come back to FC where the slow double click usually works first time.
by m-a-r-k
31.12.2018, 19:42
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login Problem again
Replies: 3
Views: 8842

Re: Forum Login Problem again

I do now :-)
I've been using http://www.forum.freecommander.com since forever.
Thanks
by m-a-r-k
28.12.2018, 17:47
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login Problem again
Replies: 3
Views: 8842

Forum Login Problem again

I'm having the same problem I had in May where I have to log in every time I use the forum.
I DO select the 'Remember Me' option and I have cleared my cookies. I am using Chrome.

I remember last time Marek you did some fix at your end that solved the problem?
Thanks
by m-a-r-k
03.06.2018, 15:32
Forum: Feature Requests
Topic: Items color but just extension column
Replies: 1
Views: 1784

Items color but just extension column

I've played with Items Color by file type but always revert back to black colour because the file lists just look such a horrible mess to me. But what might be a compromise is to just colour the extension text in the extension column only instead of the whole filename in the Name column. I only ever...
by m-a-r-k
16.05.2018, 18:09
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login problem
Replies: 8
Views: 4741

Re: Forum Login problem

OP here, seems to be fixed. Thanks.
by m-a-r-k
13.05.2018, 15:01
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login problem
Replies: 8
Views: 4741

Re: Forum Login problem

Changed password, deleted cookies. Board just doesn't remember me and I have to log in every time.
Weird. Has been OK for years up till a few weeks ago.
by m-a-r-k
04.05.2018, 18:09
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login problem
Replies: 8
Views: 4741

Forum Login problem

Is there a problem with the board with logins or is it just me?
For the past two weeks every time I go to this forum I have to login. It is not remembering me.
I DO select the 'Remember Me' option and I have cleared my cookies. I am using Chrome.
by m-a-r-k
16.04.2018, 18:19
Forum: Bug Reports
Topic: FC fails to load network shares
Replies: 7
Views: 3854

Re: FC fails to load network shares

So you didn't try the registry change?
When you use FC, do you run as administrator? If not then forget it. If so, do the registry change.