activation of panel by hovering mouse over it

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
mgroen
Posts: 105
Joined: 07.02.2020, 14:03

activation of panel by hovering mouse over it

#1 Post by mgroen » 19.02.2020, 10:58

Is it possible to activate panel (in case 2 panels are used in FC), just by mouse position. If mouse pointer is on panel 1 , panel 1 becomes active, above panel 2, panel 2 becomes active.

Currently a mouse click is needed to activate the panel.

Forez
Posts: 440
Joined: 30.01.2016, 11:05
Location: In front of a PC monitor

Re: activation of panel by hovering mouse over it

#2 Post by Forez » 19.02.2020, 21:04

If this is not possibly now then it should be implemented as an option

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3849
Joined: 19.08.2007, 21:40

Re: activation of panel by hovering mouse over it

#3 Post by Dreamer » 19.02.2020, 21:18

Settings (F12) > Select items > General > for Hover time set e.g. 100 ms.
This way you need to move a cursor to any item, not to free space.

mgroen
Posts: 105
Joined: 07.02.2020, 14:03

Re: activation of panel by hovering mouse over it

#4 Post by mgroen » 20.02.2020, 10:37

Dreamer wrote:
19.02.2020, 21:18
Settings (F12) > Select items > General > for Hover time set e.g. 100 ms.
This way you need to move a cursor to any item, not to free space.
Great! Thats just exactly what I needed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests