Page 1 of 1

About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 05:18
by HERNAN
Hi, friends.

Where can If find xdoc2txt?

Thanks.

HERNAN CANO M
Systems Analyst - Programmer

Re: About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 05:33
by Timon
Now it could be found here http://ebstudio.info/home/xdoc2txt.html

Re: About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 07:54
by HERNAN
Ok. Thanks.
I have downloaded xdoc2txt 2.07 ( xd2tx207.zip )

Is there docum in English or Spanish?

HERNAN

Re: About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 10:21
by Timon
As I already discussed on forum, for me only version 1.50 works fine with FC XE. I could not get to work it with version 2. If you can, tell how.

Use online translate to obtain documentation in desired language :D

Settings for FC XE described here http://forum.freecommander.com/viewtopi ... 74&p=16563

Re: About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 18:24
by alf5000
@timon

works fine for me - are you sure you didn't miss the quotes in parameter (regularly happens to me)

Image

Re: About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 18:40
by horst.epp
Why using converters when the ULister plugin can view all that formats without it.

Re: About xdoc2txt

Posted: 31.10.2014, 19:56
by Karol
ULister does not help for searching.

Re: About xdoc2txt

Posted: 01.11.2014, 06:54
by Timon
@alf5000

quotes present in parameter, but not working.
version 150 with the same settings work fine, 207 (and all 2XX versions) refuse to works.

Re: About xdoc2txt

Posted: 01.11.2014, 11:01
by alf5000
hmm, strange.

mine is: portable FCXE 64bit
it works with new FreeCommander.ini and it works with my heavily customized FreeCommander.ini

:?:

Re: About xdoc2txt

Posted: 04.11.2014, 07:46
by afh
By the way, in search files/folder (alt+f7) -> Converter, when editing a filter, in inputboxes, backspace works fine, but delete button will delete the filter itself and it can't be retrieved. Maybe this behaviour should be changed?

Image


xdoc2txt seems to work, but sometimes I get this error (I use version 674 x64)

Image

Re: About xdoc2txt

Posted: 04.11.2014, 14:24
by Timon
Yes, faced with filter deleting several times. It would be better to fix it.