Last used folders are not saved

Bugs and issues.
Post Reply
Message
Author
bveldkamp
Posts: 4
Joined: 21.11.2012, 13:41

Last used folders are not saved

#1 Post by bveldkamp » 22.07.2014, 09:32

Even though I have 'Start with last used folders' checked, the last used folders are not saved. It only seems to work when I also check 'Auto save settings - on exit'. Not a big problem, but a bit confusing.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3384
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: Last used folders are not saved

#2 Post by Dreamer » 22.07.2014, 20:07

Which version are you using? Try to upgrade to version 665 public beta, (or 666 for donors).

Darius
Posts: 1
Joined: 24.07.2014, 04:34

Re: Last used folders are not saved

#3 Post by Darius » 24.07.2014, 04:52

Using Freecommander Build 650(Build 665 public beta show similar behavior)

I have a similar problem but only if i setup "One tree per panel" on Setting>View>Tree>General as the both trees reset to "Computer" and Setting>View>Tree>Management>Base folder change to "Desktop"(i normally set as drive).

if set "One tree for both panels" Freecommander works fine.

srikk
Posts: 3
Joined: 16.10.2013, 14:23

Re: Last used folders are not saved

#4 Post by srikk » 28.07.2014, 08:54

I am using FCXE Build 665 public Beta.

This problem still occurs in any case. Even if I set the "One tree for both panels" and "Auto save settings - on exit".

Is this fix planned in next build?

---srikk.
______________________________________________
srikk

Marek
Author
Author
Posts: 2495
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: Last used folders are not saved

#5 Post by Marek » 28.07.2014, 20:44

Is this fix planned in next build?
No, I can not fix something if I can not reproduce it.
You must provide more info, e.g. freecommander.ini file.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests