Multi-Rename "Reload" button needs to always be visible

Bugs and issues.
Post Reply
Message
Author
Free4all
Posts: 245
Joined: 30.09.2014, 19:12

Multi-Rename "Reload" button needs to always be visible

#1 Post by Free4all » 11.09.2016, 22:19

FreeCommander Build 716 32-bit

The "Reload" button in Multi-Rename is not accessible all the time. It really needs to be, as filename changes can still be made using the main FreeCommander UI, or another application. This causes the filename data in Multi-Rename to be erroneous.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3378
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: Multi-Rename "Reload" button needs to always be visible

#2 Post by Dreamer » 12.09.2016, 16:25

I'm not sure if it's a bug, but I agree, also because there's no other way to refresh view (AFAIK), no keyboard shortcut, no menu item.

Free4all
Posts: 245
Joined: 30.09.2014, 19:12

Re: Multi-Rename "Reload" button needs to always be visible

#3 Post by Free4all » 13.09.2016, 04:46

I agree. It's not really a bug. It's actually quite clever how it works... until you need to refresh the file list and you realize you can't!

But instead of having a hidden refresh feature tucked away somewhere, it's probably just best to have a static Refresh button.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests