How to use FreeCommander on 64-bit Windows best?

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
mindstormer
Posts: 3
Joined: 02.12.2014, 17:11

How to use FreeCommander on 64-bit Windows best?

#1 Post by mindstormer » 03.12.2014, 20:44

How to use FreeCommander on 64-bit Windows best? I checked out http://www.freecommander.com/fc_logchanges_en.htm but I don't really follow what it's trying to do and how to do it. Also, seems like 64-bit FreeCommander is in beta? Will it come of beta and be free/open source too? I'm not sure if the $15 donation is paying for the benefit of trying the beta version of 64-bit FreeCommander or for 64-bit FreeCommander itself when it is no longer beta. I would gladly donate in the future though (I'm only a college student right now xD).

Marek
Author
Author
Posts: 2149
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: How to use FreeCommander on 64-bit Windows best?

#2 Post by Marek » 03.12.2014, 21:01

'Open source' and 'freeware' is not the same. FreeCommander is not open source, it is freeware.
You can use FreeCommander XE 32-bit on Windows 64 without problems. The normal user need nothing from http://www.freecommander.com/fc_logchanges_en.htm. I would say, first use FreeCommander XE 32-bit some time and then - if you like it - you can donate.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest