Page 1 of 1

Search - option to allow only one instance

Posted: 10.04.2012, 14:15
by Dreamer
Option to allow only one instance of Search would be nice...

Thanks.

Re: Search - option to allow only one instance

Posted: 14.09.2020, 20:56
by Dreamer
It's already implemented as ini option.
Marek wrote:
14.09.2020, 19:57
Change the line "OneInstance=0" in the freecommander.find.ini to "OneInstance=1".