Resizeable "Settings"

Suggestions and feature requests.
Post Reply
Message
Author
skippy666
Posts: 1
Joined: 26.04.2014, 14:12

Resizeable "Settings"

#1 Post by skippy666 » 29.07.2016, 07:59

One little quirk of Freecommander that bothers me is the Tool ---> Settings windows size and layout. I have a netbook that has a set screen size of 1024x600. Add in the task bar and I get even less room. When I change the settings and am finished I can not complete things well as the "OK" button. I can click the X in the upper right corner. Even moving it up does not work as it keeps with the screen borders.

So some sort of flexibility in the Tool--> Settings would be nice.

joby_toss
Posts: 1346
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: Resizeable "Settings"

#2 Post by joby_toss » 13.08.2016, 19:51

Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests