Locked tabs stricter placement

Suggestions and feature requests.
Post Reply
Message
Author
Forez
Posts: 390
Joined: 30.01.2016, 11:05
Location: In front of a PC monitor

Locked tabs stricter placement

#1 Post by Forez » 06.11.2016, 17:49

If you have only two tabs and both of them are locked, then one is the first and the other one is the second- there is no other option. That's logical

But when you open a new tab, that that new one will be placed between these two locked ones. That's illogical?


Why does this new one is not placed as the third? Why does the user must be immersed in chaos? There is a reason why I have locked tabs- and moving them constantly around does not help in the workflow

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3516
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: Locked tabs stricter placement

#2 Post by Dreamer » 06.11.2016, 17:58

The new tab is not placed between, here. Try default settings or this option:

Settings > View > Folder Tabs > Tab Management > [ ] Add new tab near current tab (uncheck this one)

Forez
Posts: 390
Joined: 30.01.2016, 11:05
Location: In front of a PC monitor

Re: Locked tabs stricter placement

#3 Post by Forez » 06.11.2016, 18:26

I'm sorry for raising the alarm

But maybe there could be a hybrid behavior, with the addition of
Add new tab near current ordinary tab [not locked tab]
option?

But that probably would also be a little chaotic

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests