Add/change/delete timestamp formats in Multi rename

Suggestions and feature requests.
Post Reply
Message
Author
Underdog
Posts: 27
Joined: 29.09.2012, 19:17
Location: Germany

Add/change/delete timestamp formats in Multi rename

#1 Post by Underdog » 15.06.2017, 14:35

Currently the timestamp formats for Multi rename are hard-coded in FreeCommander.exe.

I'd like to be able to define my own formats and have these included in the Timestamp format drop-down in the Multi rename dialog. I'd also like to delete the ones there which I do not use.

It would be convenient, but not necessary, to be able to define these in the Settings. A section in FreeCommander.mren.ini would be perfectly adequate.
FreeCommander XE 2017 Build 755 64-bit donor

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3409
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: Add/change/delete timestamp formats in Multi rename

#2 Post by Dreamer » 15.06.2017, 21:38

It's just a workaround, but you can use the profiles.

Sjark
Posts: 1
Joined: 07.01.2019, 12:32

Re: Add/change/delete timestamp formats in Multi rename

#3 Post by Sjark » 07.01.2019, 12:50

I have the same problem but the offered workaround does not work. I need a Multi Rename timestamp of just "dd". I save it in a profile but when I load this profile a few characters (in blue) are always added. It actually returns to one of the pre installed timestamps starting with dd.

Thanks, Sjark

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3409
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: Add/change/delete timestamp formats in Multi rename

#4 Post by Dreamer » 07.01.2019, 20:25

What exactly do you mean? Example? Perhaps the problem is, that 2 items can't have the same name.

Marek
Author
Author
Posts: 2497
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: Add/change/delete timestamp formats in Multi rename

#5 Post by Marek » 07.01.2019, 20:36

I can reproduce something like that:
- open multirename
- set your options
- in date field set dd (use DEL key for removing blue rest selection)
- create new profile with current options
- set the new profile as first profile
- set the option "Open first profile on start"
- close the dialog
- open again
Now you can see the problem with "dd".

Fixed for the next release.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests