613 - The list view doesn't work properly

Discussion and questions - donor version.
Post Reply
Message
Author
peaveyman
Posts: 6
Joined: 03.11.2012, 15:48

613 - The list view doesn't work properly

#1 Post by peaveyman » 26.01.2013, 14:06

The window on the left is how it is supposed to look. The window on the right is how it looks each time I go into a folder. It was working fine on 612.

Image

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3516
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: 613 - The list view doesn't work properly

#2 Post by Dreamer » 26.01.2013, 14:41

You have to use negative values, so -20 instead of 20 for example.

peaveyman
Posts: 6
Joined: 03.11.2012, 15:48

Re: 613 - The list view doesn't work properly

#3 Post by peaveyman » 26.01.2013, 14:50

Thanks, that took care of it. But what changed between 612 and 613?

Well, if I would read the beta thread I would see what changed, wouldn't I. :D

Thanks for the help.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3516
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: 613 - The list view doesn't work properly

#4 Post by Dreamer » 26.01.2013, 15:02

I don't know why, probably it was needed to fix some bug(s).

I know it might be considered as a bug for some users, not all read the forum, so perhaps it should be clearer in the options...

Marek
Author
Author
Posts: 2553
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: 613 - The list view doesn't work properly

#5 Post by Marek » 26.01.2013, 15:41

The 0 value (autosize) may work not properly in 613. Set bigger positivve value for autosize, e.g. 100.

peaveyman
Posts: 6
Joined: 03.11.2012, 15:48

Re: 613 - The list view doesn't work properly

#6 Post by peaveyman » 26.01.2013, 15:51

Yep, the 100 positive value works for me.

Scott_Y
Posts: 504
Joined: 02.10.2009, 02:46
Location: Colorado, USA

Re: 613 - The list view doesn't work properly

#7 Post by Scott_Y » 31.01.2013, 05:51

Marek wrote:The 0 value (autosize) may work not properly in 613. Set bigger positivve value for autosize, e.g. 100.
Confirmed -- 0 value resulted in widely-spaced columns in list view. Positive 100 worked fine for auto-size; Positive 10 was too narrow, similar to the screenshot in the OP. (FC-XE 613; Win7/64)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests