Can I change menu borders and RMB context borders

Discussion and questions - donor version.
Post Reply
Message
Author
stephen147
Posts: 161
Joined: 18.10.2015, 14:44

Can I change menu borders and RMB context borders

#1 Post by stephen147 » 22.05.2019, 09:50

Can this be removed?
Even to make them appear flat so they cannot be seen?

I see no sign of them in this thread

Image

Image
Sceenshots made easy with ShareX.

Marek
Author
Author
Posts: 2511
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: Can I change menu borders and RMB context borders

#2 Post by Marek » 22.05.2019, 18:52

It is not possible - I have no solution.

stephen147
Posts: 161
Joined: 18.10.2015, 14:44

Re: Can I change menu borders and RMB context borders

#3 Post by stephen147 » 22.05.2019, 19:23

Okay, just thought it might. Thanks for the answer.

It would clean up that section of the UI no end.
Sceenshots made easy with ShareX.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 108 guests