FreeCommander Forum

Welcome to the FreeCommander forum!
It is currently 24.05.2017, 02:20

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: 12.05.2017, 08:46 
Offline

Joined: 21.08.2014, 12:16
Posts: 2
I'm using Freecommander for years, with the installation of the latest version something has gone wrong.
It installed, but It doesn't open, it is running in task manager, but not showing up.
I un-installed en installed earlier version, but now has the same problem.
About the same time I installed latest Windows 10 64 version see attachment.
Known problem, or where did I go wrong?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 12.05.2017, 20:37 
Offline
Site Admin

Joined: 19.08.2007, 21:40
Posts: 2893
Location: Slovakia
Please try to use the settings from backup.

You can find the path in Settings > General > Settings > Backup folder for settings:

You can try also this, just to make sure the problem is in the settings.

• Try to reproduce a bug with default settings and without plugins. To do this use these command line parameters (your old setting files will be preserved):

/N /NewIni=FreeCommanderTest.ini /NoPlugins /Lng=English

_________________
Dreamer


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 17.05.2017, 11:41 
Offline

Joined: 21.08.2014, 12:16
Posts: 2
Tried, but didn't help, FC is visible in Taskmanager, but not on screen.
Removed it with Revo unsinstaller and installed again without results.

I'm on latest win 10 64 version.


Dreamer wrote:
Please try to use the settings from backup.

You can find the path in Settings > General > Settings > Backup folder for settings:

You can try also this, just to make sure the problem is in the settings.

• Try to reproduce a bug with default settings and without plugins. To do this use these command line parameters (your old setting files will be preserved):

/N /NewIni=FreeCommanderTest.ini /NoPlugins /Lng=English


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 17.05.2017, 14:18 
Offline
Site Admin

Joined: 19.08.2007, 21:40
Posts: 2893
Location: Slovakia
Weird. :o Have you tried those command line options? Do you have multiple monitors? Can you see the FC in the taskbar or tray?

You can try the portable version, just unpack it to a new folder, non-Program files.

Check the file fcStart.ini - try to change the content to :

Code:
[Start]
freeCommanderIniDir=%FcSrcPath%


Try to start FreeCommander.exe as administrator.

I have the Creators update, Win10 64-bit, no such a problem.

_________________
Dreamer


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 17.05.2017, 14:37 
Offline

Joined: 19.08.2007, 10:05
Posts: 524
Quote:
with the installation of the latest version something has gone wrong

You mean 746 release?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Homepage | Downloads | Impressum

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group