840 - Compute checksums "0 Error(s)" even if error is found

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

840 - Compute checksums "0 Error(s)" even if error is found

#1 Post by Dreamer » 09.01.2021, 16:12

Compute checksums - if error is found, dialog status bar shows "0 Error(s)". I'm not sure if it's a bug, but it's confusing at least.

To reproduce just create checksums for any file, store it, then copy the checksum from md5 file, use option Create checksums again, paste the checksum to Compare field, change one number and click Run.
FC Screenshot_01092021_160349.png
FC Screenshot_01092021_160349.png (19.47 KiB) Viewed 93 times
FC 840 64-bit donor, Windows 10 20H2 64-bit.

Odamn-Ete
Posts: 156
Joined: 28.06.2017, 07:10

Re: 840 - Compute checksums "0 Error(s)" even if error is found

#2 Post by Odamn-Ete » 10.01.2021, 08:38

confirmed

FreeCommander XE 2020 Build 840 64-bit donor
Windows 10 Pro 64-bit Version 20H2 Build 19042.685

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: 840 - Compute checksums "0 Error(s)" even if error is found

#3 Post by Dreamer » 15.01.2021, 23:14

It will be fixed in 841, thanks, Marek.

Closed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests