Adress bar does not accept network addresses

Bugs and issues - current donor version.
Post Reply
Message
Author
SurfRat
Posts: 17
Joined: 09.02.2011, 07:29

Adress bar does not accept network addresses

#1 Post by SurfRat » 07.10.2011, 10:32

Hi,

Using FreeCommander XE v550. When I enter \\ServerName in the address bar nothing happens. If I do this in any other file manager it lists the servers files.

Thanks

SurfRat

Karol
Posts: 777
Joined: 19.08.2007, 12:05

Re: Adress bar does not accept network addresses

#2 Post by Karol » 07.10.2011, 10:48

It works fine in my network.

HeiWoMa
Posts: 90
Joined: 05.10.2010, 17:46
Location: Bremervörde|Germany

Re: Adress bar does not accept network addresses

#3 Post by HeiWoMa » 07.10.2011, 16:54

I have the same. It takes very long and FC XE look's like hanging. WindowsExplorer opens the Serverpath in <1 sec. while FC XE needs >20 sec.
-- Regards, HeiWoMa --
Run FC on: Win10 x64 (English), Win10 x64 (German), Win7 x64 (German)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests