Copying from one zip to another

Bugs and issues - current donor version.
Post Reply
Message
Author
User avatar
BGM
Posts: 583
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA
Contact:

Copying from one zip to another

#1 Post by BGM » 24.08.2012, 20:05

I just opened one zip file in the first panel and another zip file in the second panel. I have discovered that I cannot copy files out of one zip and into the other. I tried using the context menu, and I tried using the splitter bar. It just doesn't do anything; that is, it doesn't even try to copy and doesn't give me any error message, either.
(Windows 7 Professional 64bit)

Scott_Y
Posts: 504
Joined: 02.10.2009, 02:46
Location: Colorado, USA

Re: Copying from one zip to another

#2 Post by Scott_Y » 25.08.2012, 00:00

Confirmed (FC-598, Win7-64).
Could you do this in previous versions?

User avatar
BGM
Posts: 583
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA
Contact:

Re: Copying from one zip to another

#3 Post by BGM » 25.08.2012, 00:32

Ha! I'm not sure if I ever tried. How about you? I just noticed that I can't do it now, and it seems to me to be a nice idea.
(Windows 7 Professional 64bit)

Scott_Y
Posts: 504
Joined: 02.10.2009, 02:46
Location: Colorado, USA

Re: Copying from one zip to another

#4 Post by Scott_Y » 25.08.2012, 01:08

I've never tried it myself. But as I recall, there have been previous posts about limited accessibility to zip files. You might search for that and take it from there.

inglorious
Posts: 277
Joined: 31.08.2011, 22:10

Re: Copying from one zip to another

#5 Post by inglorious » 26.08.2012, 19:09

just tested. copy file works fine in FC2009, but not in XE. [XE using standard settings]
-> regression
Win7x64

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests