650 - Go to folder error when using quotation marks

Bugs and issues - current donor version.
Post Reply
Message
Author
larsen
Posts: 141
Joined: 12.01.2013, 14:12

650 - Go to folder error when using quotation marks

#1 Post by larsen » 30.01.2014, 09:06

When you use "c:\temp" (including the quotation marks) in the "Go to folder" dialog and click on ok, you get:

Code: Select all

Folder doesn´t exist: C:\Program Files (x86)\Free Commander XE\"c:\1temp"
edit: Win7, 64-bit, 32-bit FC

joby_toss
Posts: 1345
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: 650 - Go to folder error when using quotation marks

#2 Post by joby_toss » 01.02.2014, 16:51

"Go to folder..." option works fine using paths without quotation marks. Why do you need to work with those included?

larsen
Posts: 141
Joined: 12.01.2013, 14:12

Re: 650 - Go to folder error when using quotation marks

#3 Post by larsen » 01.02.2014, 17:43

I don´t really need it, I just think it´s a bug. You can use quotation marks in Windows itself if you want to open a folder and in some cases it is mandatory when using folders that have spaces in their names.

joby_toss
Posts: 1345
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: 650 - Go to folder error when using quotation marks

#4 Post by joby_toss » 01.02.2014, 17:48

"Go to folder..." option works fine using paths with spaces in them, without quotation marks. Maybe the bug is in Explorer? :) Just kidding, maybe you're right... Marek should know if it's a bug or not.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests