[fixed] Settings --> Status bar (not usable)

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
alf5000
Posts: 489
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

[fixed] Settings --> Status bar (not usable)

#1 Post by alf5000 » 18.02.2020, 19:15

I cannot use this section of the settings, because the icons are clipped.
Image
Last edited by alf5000 on 15.07.2020, 17:56, edited 1 time in total.
(win7pro x64) - (FCXE x64) - (15"screen) - (resolution: 2880-1620) - (DPI scaling: 200%)

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4110
Joined: 19.08.2007, 21:40

Re: Settings --> Status bar (not usable)

#2 Post by Dreamer » 18.02.2020, 20:36

Strange, can't reproduce it, are you using some zoom level above 100% in Windows?

User avatar
alf5000
Posts: 489
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: Settings --> Status bar (not usable)

#3 Post by alf5000 » 19.02.2020, 20:36

@Dreamer
thanks for you efforts.
yes, I am using zoom levels in windows (watch my signature).

I suppose @Marek is already aware of the quirks with HiDPI monitors and Font-DPI scaling because he's already fixed lots of them.
I just wanted to inform @Marek about this one, so that he can fix it.
(btw. FCXE 740 can handle it correctly whereas 751 and later has this issue.)
(win7pro x64) - (FCXE x64) - (15"screen) - (resolution: 2880-1620) - (DPI scaling: 200%)

User avatar
alf5000
Posts: 489
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: [fixed] Settings --> Status bar (not usable)

#4 Post by alf5000 » 15.07.2020, 17:56

thanks for fixing HiDPI quirks!!
(win7pro x64) - (FCXE x64) - (15"screen) - (resolution: 2880-1620) - (DPI scaling: 200%)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests