633: Toolbar positions not restored on restart

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
JohnFredC
Posts: 123
Joined: 17.10.2007, 00:08
Location: Sarasota Florida

633: Toolbar positions not restored on restart

#1 Post by JohnFredC » 10.08.2013, 12:48

To reproduce:
  • · Enable "Show menu as toolbar"
    · Drag an action toolbar onto the menu "row"
    · Slide the action toolbar somewhere to the right side of the "row"
    · Close XE
    · Reopen XE
    · Observe that the action toolbar is now left-justified against menu
Mouse-centric

Marek
Author
Author
Posts: 2551
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: 633: Toolbar positions not restored on restart

#2 Post by Marek » 25.08.2013, 15:55

Unfortunatelly, I can not reproduce it.
Please start with the empty freecommander.ini and try to make the step by step description again.

User avatar
JohnFredC
Posts: 123
Joined: 17.10.2007, 00:08
Location: Sarasota Florida

Re: 633: Toolbar positions not restored on restart

#3 Post by JohnFredC » 26.08.2013, 15:57

OK. It's not a big deal. Will report back when I have something further.
Mouse-centric

User avatar
JohnFredC
Posts: 123
Joined: 17.10.2007, 00:08
Location: Sarasota Florida

Re: 633: Toolbar positions not restored on restart

#4 Post by JohnFredC » 29.10.2013, 17:55

This issue appears to have been fixed in beta 637!
Mouse-centric

User avatar
JohnFredC
Posts: 123
Joined: 17.10.2007, 00:08
Location: Sarasota Florida

Re: 633: Toolbar positions not restored on restart

#5 Post by JohnFredC » 24.11.2013, 19:55

Broken again in 642.
Mouse-centric

User avatar
JohnFredC
Posts: 123
Joined: 17.10.2007, 00:08
Location: Sarasota Florida

Re: 633: Toolbar positions not restored on restart

#6 Post by JohnFredC » 29.04.2014, 21:17

Fixed again in 659!
Mouse-centric

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 71 guests