Viewer settings in search

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
bertradio
Posts: 18
Joined: 10.01.2014, 14:09

Viewer settings in search

#1 Post by bertradio » 03.07.2014, 05:17

Using v. 664 64-bit.

I have several programs set to replace the internal viewer for various file types. In the main file panes this works as expected -- the correct viewer is loaded for the correct file extension. But in the Search Files/Folders panel, when I select viewer for a file that has been found, FC always uses the internal viewer. Is this a bug? Or do I need to set something to have this work?

afh
Posts: 101
Joined: 30.06.2014, 18:50
Location: Romania

Re: Viewer settings in search

#2 Post by afh » 09.07.2014, 20:00

In Configure viewer -> Plugins (F3 then F9) see if your plugin path is correct.
After installing a plugin it's better to save the settings and then restart freecommander, I think...

joby_toss
Posts: 1346
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: Viewer settings in search

#3 Post by joby_toss » 10.07.2014, 05:03

If you are talking about this setting, you're right, it doesn't "stick" for the search window, but it's not an x64-only bug:

Image

bertradio
Posts: 18
Joined: 10.01.2014, 14:09

Re: Viewer settings in search

#4 Post by bertradio » 10.07.2014, 14:32

Yes. The programs I have there work in the regular file pane, but in search the internal viewer comes up. The programs I have in the Editors tab do work properly both in the regular file pane and in search.

I hope this is something that will be fixed at some point.

Marek
Author
Author
Posts: 2535
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: Viewer settings in search

#5 Post by Marek » 10.07.2014, 20:10

It works fine for me for Viewer (F3) and Quick Viewer (Ctrl+Q) in the search dialog.

joby_toss
Posts: 1346
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: Viewer settings in search

#6 Post by joby_toss » 11.07.2014, 06:58

Marek, I've sent you a PM with a small video demo. Thanks!

bertradio
Posts: 18
Joined: 10.01.2014, 14:09

Re: Viewer settings in search

#7 Post by bertradio » 11.07.2014, 16:26

Are you having the same problem?

joby_toss
Posts: 1346
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: Viewer settings in search

#8 Post by joby_toss » 11.07.2014, 17:02

It's not a problem for me because I don't use that option, but yes, it does happen to me and yes, I believe it's a bug (for both x86 and x64 versions).

EDIT:
Fixed in build 666. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 131 guests