no way to open Command Prompt (Admin) from within fc

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
vsrawat
Posts: 163
Joined: 05.11.2009, 20:09

no way to open Command Prompt (Admin) from within fc

#1 Post by vsrawat » 25.06.2018, 10:26

Also, I had previously mentioned but got no response, but I face difficulty because there is no way to open Command Prompt (Admin) though fc. the dos box opened through is without Admin rights.

So, I had to open that through Start - Command Prompt (Admin) , and then I have to change to the partition in which I have to do some work, then I have to copy the folder path from fc to dos prompt and then I get to do work.

All this while the folder is already very much open in fc, and there is option to open a dos box right there, but that box doesn't have admin rights.

So Please give some method to open Command Prompt (Admin) right from within fc.

Thanks.

Karol
Posts: 701
Joined: 19.08.2007, 10:05

Re: no way to open Command Prompt (Admin) from within fc

#2 Post by Karol » 25.06.2018, 12:31

admin_cmd.png
admin_cmd.png (21.84 KiB) Viewed 1907 times

vsrawat
Posts: 163
Joined: 05.11.2009, 20:09

Re: no way to open Command Prompt (Admin) from within fc

#3 Post by vsrawat » 25.06.2018, 17:47

That is already there. :-)

Thanks a gig.

We have to define it. I don't know how many could do this. I wouldn't have been able to do it without your screenshot.

it would have been convenient to have it predefined in Tools menu, right below good old "Dos Box", that we remember very well by now.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 83 guests