Command line parameter "/NoPlugins"

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
Alex
Posts: 91
Joined: 03.10.2007, 18:39
Location: Russia
Contact:

Command line parameter "/NoPlugins"

#1 Post by Alex » 03.10.2007, 22:24

Text wrote: Try to reproduce a bug with default settings and without the plugins. To do this simply close FreeCommander, rename "plugins" folder and "freeCommander.ini" file in explorer and start FreeCommander. After testing, close FreeCommander again, delete "FreeCommander.ini" file and rename "plugins" folder and "FreeCommander.ini" file back.
Why not to add a command line parameter "/NoPlugins" which can tell FC to start with disabled plugins?
User can create shortcut to FC with this param

Marek
Author
Author
Posts: 2553
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

#2 Post by Marek » 08.10.2007, 20:53

Thanks for your suggestion Alex.
Added in the current beta.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests