R388 - Flat view - drag & drop doesn't work good

Bugs and issues - current donor version.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4389
Joined: 19.08.2007, 23:40

R388 - Flat view - drag & drop doesn't work good

#1 Post by Dreamer » 16.10.2008, 23:10

Drag & drop doesn't work good in flat view mode.

- drag the file to another program (e.g. .avi to VirtualDubMod) doesn't work at all

- drag the file to desktop, to copy, copy the whole folder sometimes, sometimes it doesn't work at all

- drag the file to the other pane, to copy, doesn't work at all

FC R388, Win Vista.

matera
Posts: 175
Joined: 31.10.2007, 02:12
Location: a cold place
Contact:

#2 Post by matera » 17.10.2008, 04:51

Not so good in WinXP either. I tried to drag a copy of one file and the whole flattened directory went with it.

This was in a FAT32 partition

I used a small one to test it!!! :D

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4389
Joined: 19.08.2007, 23:40

#3 Post by Dreamer » 19.10.2008, 00:25

Thanks for confirmation. Workaround - press Ctrl+B and then drag. :wink:

matera
Posts: 175
Joined: 31.10.2007, 02:12
Location: a cold place
Contact:

#4 Post by matera » 19.10.2008, 03:41

F5 works all right anyway. I don't drag much because my mousefingers are slippery and I drop things ;)

I'm still trying to get used to dragging to tabs, I forget that I can LOL

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4389
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: R388 - Flat view - drag & drop doesn't work good

#5 Post by Dreamer » 28.10.2008, 02:33

Still not fixed in R389, it's even worse - drag and drop doesn't work at all now - even if the flat view is disabled!

matera
Posts: 175
Joined: 31.10.2007, 02:12
Location: a cold place
Contact:

#6 Post by matera » 28.10.2008, 05:51

It is fixed in XP. I tried dragging both ways, both with and without control keys. Also from/to different partitions, both FAT32 and NTFS. Not admin, but power user. I did have to manually refresh to see the moved/copied files.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4389
Joined: 19.08.2007, 23:40

#7 Post by Dreamer » 29.10.2008, 21:33

OK, so it works, it doesn't work in NC mode only!

Marek
Author
Author
Posts: 2986
Joined: 10.04.2006, 09:48
Location: Germany
Contact:

#8 Post by Marek » 29.10.2008, 21:38

It works now :).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests